2024. április 18. - Andrea, Ilma

Roger Moore elismerte "utódját"

Bond szerint Bond igazán "bámulatos" - és ez nem öndicséret: Roger Moore jellemezte így szerepörökébe lépett 007-es kollégáját, Daniel Craiget.
2008. november 28. péntek 09:54 - Hírextra
A 81 esztendős Moore, aki a hetvenes-nyolcvanas években hét James Bond-film sztárja volt, hongkongi könyvbemutatóján szólt elismerően Craigről. Mint mondta, Spielberg München című politikai thrillerében nyújtott alakítása és Ted Hughes, a költő szerepe a Sylvia című filmdrámában segítettek Craignek egy új Bond-karakter megformálásában.

Moore a világszerte nagy sikerrel vetített Casino Royale című, első Craiges 007-es film alapján alakította ki véleményét Craig Bondjáról, mivel a minap debütált Quantum csendjét még nem tudta megnézni.

A My Word Is My Bond című önéletrajzi kötetének megjelenése alkalmából nyilatkozó Moore elmesélte, hogy a közelmúltban, Ian Fleming, a Bond-könyvek szerzője tiszteletére rendezett megemlékezésen találkozott először személyesen brit kollégájával, és "sármos fickónak" találta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását