2024. április 26. - Ervin

Szombaton már síelhetünk

A tervek szerint szombaton megindul az egyik sífelvonó a mátraszentistváni Síparkban, azt követően, hogy az elmúlt napokban immár 30 centiméternyi havat gyártottak a nagy teljesítményű hóágyúk bevetésével az üzemeltetők.
2008. november 27. csütörtök 15:20 - Hírextra
A mínusz 7 fokos hidegben kedd óta éjjel-nappal működik a 10 hóágyú, így szombatra akár 50 centiméteresre hízhat a hótakaró - közölte Erbeszkom Tamás, a Sípark szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Mindezt a korábban is működő szivattyúállomás teljesítményének a megduplázása is elősegíti - tette hozzá.Egyelőre a meghosszabbított 5-ös pálya illetve a síoktatópark nyit ki, az ezekhez tartozó úgynevezett csákányos lifttel.

A szezon újdonságának számító beléptető rendszer jelentősen csökkenti a sorban állást és felgyorsítja a jegyeladást. Ugyanakkor a tervek szerint januártól az országban egyedülálló, izgalmas vonalvezetésű, 130 méteres snowtubing pálya várja a hódeszkásokat - mondta Erbeszkom Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását