2024. május 2. - Zsigmond

Sokan ülnének az igazgatói székbe

Tizenegyen jelentkeztek a Fővárosi Közterület-felügyelet igazgatói posztjára kiírt pályázatra a múlt pénteki határidőig - közölte Danielisz Béla hétfőn az MTI-vel.
2008. november 24. hétfő 18:35 - Hírextra
A Fővárosi Közgyűlés közbiztonsági tanácsnoka, a városrendészeti bizottság elnöke elmondta, hogy rövidesen felbontják a pályázatokat tartalmazó borítékokat.

A főpolgármesteri hivatal döntéselőkészítő munkája után a szakbizottság december közepéig minden pályázót meghallgat - jegyezte meg az elnök.

A szocialista politikus kitért arra is, hogy a szolgálat korábbi igazgatója az év elején hunyt el. Emlékeztetett rá, hogy Barna Sándor korábban Budapest rendőrfőkapitánya, majd a főpolgármester tanácsadója volt. A posztra korábban kiírt pályázatot Demszky Gábor főpolgármester véleményét figyelembe véve eredménytelenné nyilvánították. Az akkor jelentkező 13 ember közül Demszky Gábor ugyanis négyet jónak, de nem elég jónak minősített.

Danielisz Béla közölte, hogy a bizottság a főpolgármester véleményének figyelembevételével hozza majd meg döntését. Mint mondta, az önkormányzati rendészeti igazgatás iránt elkötelezett, dinamikus, tettre kész, megfelelő elméleti és gyakorlati alapokkal rendelkező igazgatóra van szükség. Az új igazgató januártól töltheti be a posztot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását