2024. április 28. - Valéria

Halottá nyilvánították az eltűnt gitárost

Tizenhárom évvel eltűnése után nyilvánították halottá Richard Edwards gitárost, a Manic Street Preachers nevű brit együttes egykori tagját.
2008. november 24. hétfő 20:13 - Hírextra
A zenész "jogi státusában beállt változásról" a walesi rockbanda szóvivője számolt be hétfőn.
Edwards 1995 februárjában tűnt el: a 27 éves férfi autóját elhagyatottan találták meg az Angliát Walesszel összekötő Severn Bridge közelében.

Az eltelt idő alatt sokan állították, hogy látták valahol felbukkanni, ám a legerősebben az a nézet tartja magát, hogy a sztár önkezével vetett véget életének.

A zenész után tekintélyes vagyon maradt, az adók levonása után is 380 ezer font (116 millió forint) száll örököseire. Szülei a törvényben előírt hét évnél csaknem kétszer tovább vártak fiuk előkerülésére, mielőtt beleegyeztek a halottá nyilvánításába.

Mint a család ügyvédje elmondta, a szülők csupán fiuk dolgainak rendezése miatt voltak erre hajlandóak, azt továbbra sem akarják elfogadni, hogy Edwards elhunyt volna.

A Preachers tagjai épp a minap jelentették be honlapjukon, hogy Edwards hátramaradt dalszövegei alapján új lemezt készítenek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását