2024. május 4. - Mónika, Flórián

Tovább tárgyalnak Crespoval

Jóllehet az eddigi megbeszélések nem hoztak eredményt, a jövő héten folytatódnak a tárgyalások a Real Madrid és az Internazionale argentin futballistája, Hernán Crespo képviselője között a kiváló csatár átigazolásáról.
2008. november 21. péntek 11:41 - Hírextra
A spanyol királyi klub a súlyos sérüléssel legalább fél évre kidőlt holland gólvágó, Ruud Van Nistelrooy helyére keres hasonló képességű játékost, és a jelöltek sorában igen előkelő helyen áll Crespo, akit olasz klubcsapatában a portugál vezetőedző, José Mourinho látványosan mellőz. Ezzel együtt - élő szerződése miatt - legkorábban is csak januárban, a téli átigazolási időszakban kerülhet át a Real Madridhoz, amely a mostani álláspont szerint - anélkül, hogy külön fizetne érte - fél évre igazolná le az argentin támadót. A bökkenő éppen ez, tudniillik Crespo legalább egy évre szóló kontraktust szeretne - írta pénteken a Marca, a legnépszerűbb spanyol sportnapilap.

A madridi elitklub vezetése Van Nistelrooy pótlására Crespón kívül másokat is szondáz, s van, akiről máris lemondani kényszerült. Ilyen például az ukránok Aranylabdása, Andrij Sevcsenko, akivel kapcsolatban olasz klubja, az AC Milan leszögezte: a csatár nem eladó. Így is akad még olaszországi kiszemelt: a Marca szerint a blancók dirigensei szívesen látnák saját csapatukban a Lazióban futballozó gólerős argentin csatárt, Mauro Záratét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását