2024. május 2. - Zsigmond

Kereki a gyermeklabdarúgás nagykövete

A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség (MGYLSZ) elnöksége a nagyköveti rendszerének felállításáról döntött, s ennek vezetőjévé a 32-szeres válogatott Kereki Zoltánt nevezte ki.
2008. november 19. szerda 13:31 - Hírextra
"Nálunk fejlettebb országokban a klubok szerződésben kötelezik a játékosaikat arra, hogy tevékenyen részt vegyenek a gyermekek edzésein, ezzel is elősegítsék a példaképek kialakulását" - mondta el Kereki Zoltán a kinevezése után.

Az MGYLSZ vezetősége az összes volt válogatottat, jelenlegi játékost és edzőt felkér levélben, hogy segítse elő a futball népszerűsítését, szakmai fejlődését és váljon részesévé a magyar labdarúgó kultúra kialakításának. A felkérést elfogadó nagykövetek több feladat közül választhatnak, ilyen a különböző gyermeklabdarúgó tornákon díjátadás, saját körzetben iskolai csapatok látogatása edzéseken, bemutató az edzéseken, kapcsolattartás a helyi testnevelőkkel, gyerekekkel, szüleikkel, a magyar válogatott hazai mérkőzésein az ún. Gyerekszektorban a fiatalokkal együtt meccsnézés, autogramosztás, tehetségkutatás, élménybeszámolók tartása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását