2024. május 14. - Bonifác

A fia lelt rá anyja holttestére

Feltehetően gyilkosság áldozata lett egy 54 éves pétfürdői asszony, akinek a holttestét a fia találta meg a házában szerdán reggel - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
2008. november 19. szerda 14:30 - Hírextra
A holttesten olyan külsérelmi nyomokat észleltek, amelyekből nyilvánvalóan emberölés elkövetésére lehet következtetni - tette hozzá Váradi Piroska.

A szóvivő utalt arra, hogy az asszony fia elmondta: kedden megbeszélte édesanyjával, hogy szerdán segít neki fát behordani a házba, ám miután hiába kopogott az ajtón, bement a lakásba saját kulcsával, s így talált rá a halott hozzátartozójára.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a bűncselekmény elkövetőjét vagy elkövetőit - mondta Váradi Piroska.

A rendőrség most elsősorban azt vizsgálja, hogy lehet-e összefüggés az asszony meggyilkolása és a férfi öngyilkossága között - mondta Váradi Piroska.

Az 54 éves pétfürdői asszony holttestét a fia akkor találta meg, amikor segíteni akart neki a tűzifa behordásánál. A holttesten olyan "külsérelmi nyomokat" észleltek, amelyekből egyértelműen emberölés elkövetését lehetett megállapítani - mondta a szóvivő, hangsúlyozva, hogy a rendőrség folytatja a vizsgálatot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását