2024. május 6. - Ivett, Frida

Kefélés masszázs álcával

Több sydneyi bordélyház árulja szexuális szolgáltatásait gyógyító masszázs vagy akupunktúra gyanánt, és törvénytelenül számláz az egészségbiztosítási pénztáraknak.
2008. november 17. hétfő 22:10 - Hírextra
Az egészségbiztosítók úgy leplezték le a csalást, hogy utánajártak egy kínai nyelvű újsághirdetésnek, amely vonzó, fiatal masszőzt kínált és a szolgáltatás igénybe vétele utáni pénzvisszatérítést az egészségügyi alapoktól.

Nicola Roxon egészségügyi miniszter elmondta, hogy az ő részlege nyomozott, mert közpénzekről van szó. "Nekünk az az érdekünk, hogy a közpénzeket egészségügyi szolgáltatásokra fordítsuk, és ha ennek az ellenkezőjéről szerzünk tudomást, fellépünk ellene" - mondta el a miniszter az újságíróknak.
Az újságok nyolcvan sydneyi masszázsszalont említenek, amelyek a nyomozás során a csalás gyanújába keveredtek.

Hatvan ausztrál dollárba (8300 Ft) kerülő szexuális szolgáltatásokat számlázták ki mint masszázst vagy akupunktúrás kezelést. Minden ilyen szolgáltatásból 40 ausztrál dollár visszajár az egészségbiztosítótól.

Néhány vállalkozás úgy bukott le, hogy minden kliensük 36 és 72 év közötti férfi volt, aki a számlák szerint közvetlenül egymást követő napokon részesültek akupunktúrás kezelésben.

Más vállalkozások többszöri masszázsról vagy akupunktúrás kezelésről állítottak ki számlát az egészségbiztosítónak, miközben csak egyszeri szolgáltatást nyújtottak, amely így végül egy fillérjébe sem került az ügyfélnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását