2024. május 10. - Ármin, Pálma

Díszközgyűlés az MTK fennállásának 120. évfordulójára

Vasárnap lesz 120 éve, hogy megalakult a Magyar Testgyakorlók Köre, a jeles évforduló alkalmából a klub pénteken vacsorával egybekötött díszközgyűlést tartott, amelyen mintegy 500 meghívott vett részt.
2008. november 14. péntek 21:22 - Hírextra
A Radisson SAS Béke Hotelben tartott eseményen megjelentek az egyesület egykori sportolói, a jelenlegi szakosztályok képviselői, de a 90-es években különvált labdarúgócsapat is képviseltette magát.

Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, mint az MTK egykori sportolója ünnepi beszédet mondott, továbbá kitüntették Fekete Jánost, az MTK örökös tiszteletbeli elnökét. Az eseményen jelen volt Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter.

A régi kiváló sportolókat olyan legendák képviselték, mint például Wichmann Tamás kenus, Sándor Károly labdarúgó, vagy Kóczián Éva asztaliteniszező, a jelenlegi legjobbak közül többek között Mohamed Aida és Mincza-Nébald Ildikó vívók voltak jelen. A meghívottak között szerepelt Kovács Katalin kétszeres olimpiai bajnok kajakos is, akinek nézeteltérés miatt nem hosszabbította meg szerződését a klub, azonban ő nem jelent meg.

A szombaton 15 órakor kezdődő MTK Budapest-REAC élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés előtt folytatódik a megemlékezés, a kezdőrúgást például Sándor "Csikar" végzi majd el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását