2024. március 19. - József, Bánk

MSZP: töröljék el a regisztrációt!

Az MSZP követeli, hogy regisztráció nélkül oltsanak tovább! Ha így többen veszik fel az oltást, miért nem ezt csinálja a Fidesz? - írja közleményében az ellenzéki párt.
2021. november 23. kedd 15:02 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Regisztráció nélkül sokkal többen veszik fel az oltást – ezt bizonyítja az oltási akcióhét első napja, amikor csaknem 131 ezer ember oltottak be, köztük csaknem 19 ezer olyan honfitársunkat, aki eddig oltatlan volt.

Az átoltottság növelésének megoldása itt van a Fidesz-kormány orra előtt: töröljék el a regisztrációt és mostantól legyen folyamatosan „oltási akcióhét”!

Persze értjük, hogy a kémprogramokat működtető Orbán-kormány betegesen vonzódik az adatgyűjtéshez, de az emberek életének megmentése most mindennél fontosabb!

Az egész országnak az az érdeke, hogy minél többen védettek legyenek a koronavírus súlyos hatásaival szemben, ezért az MSZP követeli, hogy a jövőben regisztráció nélkül oltsanak tovább!

Ha a Fidesz-kormány visszatér a korábbi, oltási kedvet visszafogó módszerhez, vállalnia kell a drámai következmények felelősségét"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását