2024. április 27. - Zita

Teniszcsillagok, ha egybekelnek

Ana Ivanovic személyesen "hitelesítette" azokat az információkat, amelyek szerint spanyol kedvese van: a világtenisz szerb szépségkirálynője Fernando Verdascóval jár.
2008. november 13. csütörtök 10:57 - Hírextra
Pletykaszinten egy ideje már lehetett hallani a románcról, ám "hivatalossá" csak most vált, hogy a 21 éves szerb játékos az egyik belgrádi lapnak nyilatkozott kapcsolatáról, amely nyáron, New Yorkban, a US Openen kezdődött közöttük.

"Bámulatos fiú, nagyon boldog vagyok vele" - mondta a világranglistán ötödik Ivanovic minden további részletezés nélkül az ATP-rangsorban tizenhatodik, 24 esztendős madridi szerelméről, aki legutóbb a dohai tornán már a nyilvánosság előtt, a nézőtérről szurkolt neki lelkesen.

Amúgy egymásra eddig nem jutott sok idejük a nemzetközi viadalok rendkívül feszes menetrendje miatt, de most - az év végi viszonylag "levegősebb" időszakban, még a januári ausztrál nyílt bajnokság előtt - több időt tölthetnek egymással. A szerelmesek várhatóan spanyolországi légyottot is beiktatnak közös programjukba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását