2024. május 3. - Tímea, Irma

Bódy Sylvi luxuskurva?

Havas Henrik videoblogjában fejtegei Molnár Anikó állítását, amely szerint sok magyar lány kimegy arab hercegekhez pénzt keresni. Bódy Sylvi ezt magára vette, ami Havas szerint egyértelmű beismerő vallomás.
2009. június 23. kedd 11:47 - Pásztor Balázs
Havas Henrik ismét szókimondásával okozott komoly hullámokat a bulváréletben - igaz ezúttal hozzájárult Molnár Anikó könyve is. Ebben ugyanis megemlíti, hogy mint ő, sok más lány is kijárkál arab emírekhez némi költőpénzért (ő egymilliót keresett a kiruccanással, és még szex sem volt). Havas erre azt kezdi fejtegetni, hogy az itthoni modelleknek honnan van többmilliós ékszerük és luxuskocsijuk.

Bódy Sylvi szerint az egész olyan, hogy „éppen csak a nevemet nem írták le, hogy ő az a lány, aki egyébként...”. Havas szerint ez felér egy beismerő vallomással, bár Anikó továbbra sem hajlandó neveket mondani. Sylvi erre azt reagálta, hogy „Soha életemben nem beszéltem Havassal. Nem tudom, honnan veszi ezt a marhaságot, és nem is érdekel”. Csak azt tudnánk, hogy az egésznek mi köze ahhoz, hogy valaha is beszélt volna Havassal...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sziporka 86
2009. június 23. 13:13
tv-n keresztül könnyű eljátszani az ártatlan lánykát! Bevágták őt is rendesen partyba:D
sziporka 86
2009. június 23. 13:12
Igaza van Havasnak!! Sajnos be kell vallanunk, hogy Magyarországon modellkedésből nem lehet megélni, pláne nem jut egy luxus lakásra, autóra stb.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását