2024. május 3. - Tímea, Irma

Új játékosokkal erősít a Real?

A spanyol királyi futballklubnál várható változást a Marca című sportnapilap kedden címoldalon kürtölte világgá, idézve a Real-elnök Ramón Calderónnak a német vezetőedzőhöz, Bernd Schusterhez intézett szavait: "Nyugi, Mister, körülnézünk a játékospiacon".
2008. november 11. kedd 11:30 - Hírextra
A "beszerzési ígéret" nem ok nélküli, hiszen a jó kezdést követően mind a hazai bajnokságban, mind a Bajnokokok Ligájában megtorpant a fővárosi elitalakulat, részben kulcsfocistái rövidebb-hosszabb ideig tartó kidőlése következtében.

Frissiben két újabb alapemberére nem számíthat a tréner: a középpályán két-három hétig a mali válogatott Mahamadou Diarrára, elöl pedig a holland "gólvágóra", Ruud van Nistelrooyra. Előbbi kiesésével a védekezés, utóbbiéval a támadások hatékonysága csökkent erőteljesen, ráadásul a németalföldi csatárt - akit nem véletlenül becéznek a blancók hívei "Van Golnak" - akár nagyon sokáig nélkülözni lesznek kénytelenek Madridban, ha a legrosszabb verzió következik be, vagyis oly mértékben roncsolódott a térdszalagja, hogy műteni kell.

A 32 esztendős holland - aki a múlt szerdán, a Juventus ellen, odahaza 2-0-ra elvesztett Bajnokok Ligája-mérkőzésen járt pórul, súlyosnak tűnő sérülését elszenvedve - a kluborvosi konzílium után hétfőn az Egyesült Államokba repült, hogy annál a specialistánál kezeltesse magát, aki nyolc éve hasonló bajnál sikeresen megoperálta jobb térdét.

A Marca szerint a sérüléshullám nyomán szánta el magát Calderón, hogy lép, s igyekezett megnyugtatni Schustert, hogy már el is kezdték számba venni a szóba jöhető jelölteket, akiknek aláírását a téli átigazolási periódusban megszerezhetik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását