2024. május 2. - Zsigmond

Újra együtt?

Marilyn Manson megint továbblépett. Az extrém külsejével hírhedtté vált sztár két év együttélés után döntött úgy, hogy szakít kedvesével, Evan Rachel Wooddal. Az énekesnek állítólag nem a lánnyal voltak problémái, sokkal inkább annak testvérével.
2008. november 9. vasárnap 12:47 - Hírextra
Evan öccse munkanélküli, és lakása sincs. A lány ezért felajánlotta neki, hogy lakjon vele és Mansonnal, amit ő el is fogadott. Ekkor jöttek a gondok. – Evan kisajátította a házat, hallani sem akart arról, hogy az a léhűtő munkát keressen magának. Velük élt, amiből Marilynnek nyilván hamar elege lett, de a lánnyal nem lehetett beszélni, hajthatatlan volt. Ezért döntöttek úgy, hogy szakítanak – mesélte a sztár egyik hozzátartozója.

A 39 éves Manson és 21 éves szerelme 2006 decemberében ismerkedtek össze, pontosan akkor, amikor Marilyn elvált akkori felségétől, Dita Von Teese-től. Sokan már most azt találgatják, hogy vajon újra összeáll-e az egykori álompár, de a sztriptíztáncos nyilatkozatai alapján erre kevés az esély.

- Jelenleg kiélvezem a szinglilét minden egyes percét. Ettől függetlenül nem számoltam le örökre a házassággal sőt, kifejezetten élveztem a feleség szerepét. De azt sem gondolom, hogy a válás egyenlő a bukással. Most attól érzem jól magam, hogy a férfiak elhalmoznak a bókjaikkal. Imádok hódítani – mondta a 36 éves szexszimbólum.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását