2024. április 20. - Tivadar

Murder ügynök válik

David Duchovny nem csak szexfüggőségétől, hanem nejétől is szabadul: a kóros mértékű testi vágyait egy klinikán kezeltető filmsztár 11 évnyi házasság után válik el Tea Leoni színésznőtől - jelentették be a házaspár szóvivői.
2008. október 17. péntek 06:16 - Hírextra
Az X-akták sztárja hónapok óta külön él feleségétől, akitől két gyermeke született. A különélésről egy ideje keringő pletykákat a sztár-pár gyermekeik megóvása érdekében nem erősítette meg mostanáig - írta az amerikai People magazin.

A Californication című sorozat nőcsábásza múlt héten hagyta el azt a klinikát, ahol kóros szexfüggőségéből igyekezték kigyógyítani - állítólag sikerrel. "Betegsége" is segíthette a színészt a teleregény pajzán írójának megformálásában: alakítása olyan hiteles volt, hogy januárban Golden Globe díjjal jutalmazták.

Az 1997-ben kötött frigy Leoni második, Duchovny első házassága volt. A válás előtt álló pár a Ghost Town című vígjátékban még együtt lesz látható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását