2024. május 4. - Mónika, Flórián

Szexis naptár egy film alapján

Szexis naptár elkészítésébe fognak a katonafeleségek Nagy-Britanniában, hogy a kalendáriumok eladásából befolyt pénzösszeggel támogassák a harctérről visszaérkező és pszichológiai problémákkal küszködő katonákat.
2008. november 8. szombat 15:03 - Hírextra
A 2003-ban megjelent "Calendar Girls" című nagysikerű filmből nyerte inspirációját az ötlet, hogy egy nemes cél érdekében fogjanak naptár készítésbe a katonafeleségek. A magyar mozikban "Felül semmi" címmel vetített filmben néhány angol hölgy, akik egy jótékonysági pénzgyűjtés érdekében fognak össze, elhatározzák, hogy egy bájaikat felfedő kalendárium elkészítésével fogják támogatni a helyi kórház újjáépítési munkálatait. A boldogan végződő történet ezidáig csak fikció volt, most azonban megvalósulni látszik.

Az öltet ezúttal egy angol katonafeleségétől, a háromgyerekes Sarah Bennett Thurstontól származik, akinek sikerült más - 23 és 39 év közötti - katonafeleségeket is bevonnia vállalkozásába, melynek célja jótékonysági egyesület létrehozása a háborúból visszatérő és komoly pszichológiai problémákkal küzdő angol katonák támogatására - számolt be a The Sun című lap internetes oldala.

A 31 éves Sarah Bennett elmondta, hogy a cél - amelyet a naptárak eladásával kívánnak elérni- a tekintélyes összegnek számító 64 ezer font sterling (több mint 20 millió forint) elérése. "Sosem tudnánk összegyűjteni ekkora összeget almatorták árulásával vagy tombola szervezésével" - mondta az asszony, aki szerint férjeik is támogatják a kezdeményezést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását