2024. március 29. - Auguszta

Mellek az Igazságért: le a drága melltartókkal!

Melltartócsata dúl Nagy-Britanniában: a Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevű szervezet hevesen tiltakozik, hogy az extranagy melltartók drágábbak a kisebbeknél a Marks and Spencer áruházban.
2008. július 15. kedd 08:43 - Hírextra
Mindössze két fontról van szó - 600 forintról - melltartónként, és - az áruház állítása szerint - az extrára szoruló hölgyek örömmel fizetik ki a csekély felárat, amely abból fakad, hogy több alapanyag kell a DD-s méretűnél is nagyobb melltartókhoz.

A mellszervezet azonban azzal érvel, hogy más ruhák esetében nincs ilyen árkülönbség, a nagyobb is ugyanannyiba kerül, mint a kisebb, és követeli a melltartók egyenárazását. Harcukhoz már csaknem ezren csatlakoztak az interneten - zömmel nők.

"A keblek nagysága nem olyasmi, amiről az ember tehet. Nekem nagy melltartó kell és ezért többet fizethetek. Nadrágból ugyanakkor a kicsi a jó, mégsem kapok árkedvezményt" - panaszkodott az egyik amazon a BBC-nek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását