2024. május 9. - Gergely

Ultravibri 2000

Most megtudod, hogy miért érdemes inkább szexshopba járni, mint cipőboltba. Ráadásul ellátlak egy listával a legnépszerűbb és leginkább nőknek való játékszerekről.
2008. november 7. péntek 14:45 - Hírextra
A szexi játékok beszerzése az egyetlen terület a szexpiacon, ahol a nők felfedezőkészsége messze túlszárnyalja a férfiakét. Bizony! A vásárlás miatt! Itt a dolog kulcsa, hiszen mindenre bukunk, ami fényes, rózsaszín és játékos…mint a szexjátékszerek. Ám a legfontosabb: sokunkkal alázatos vibrátorunk ismerteti meg először az orgazmust!

Másfelől a férfiak konkurenciát látnak a kis zümmögő kütyükben. Leginkább azért, mert pótlásként és nem kiegészítésként tekintenek rájuk. Valamint azért is, mert az orgazmus elérésében gyakran hatékonyabb segítséget nyújtanak, mint sok pasi.

Mindazonáltal jó oka lenne arra, hogy megértően és támogatón mosolyogjon rajtad, amikor egy gyanús alakú, fekete zacsival érkezel haza. (olyan fejjel, mint a macska, aki most nyelt le egy nagy, kövér patkányt) Hiszen a szexjátékszerek, amint a nevük is mutatja, játékszerek. Azért, hogy szórakozz egy kicsit!



Szexshop választás

Olyan helyet válassz, ami illik a hangulatodhoz! Ha valami meghitt kis bolthoz van éppen kedved oda, ha tágas szalonhoz van gusztusod, akkor pedig egy olyanba menj! Persze, ha aggódsz, hogy meglát a kedvesed mamája vagy a pletykás nővéred, keress inkább egy távolit, ahol nem valószínű, hogy felbukkanhatnak.

Ha a barátaid éppen lebuktatnak - amint kilépsz a boltból – és persze sokkolta őket a dolog, mesélj valami vicceset, hogy mi történt bent az imént! Ettől prűdnek fogják magukat érezni és te meg a pasid nagyon vagánynak tűntök majd a szemükben.

Mit érdemes venni?

Felmérések szerint a felnőtt lakosság 10 százaléka használ rendszeresen valamilyen szexuális segédeszközt. Ezt az arányt én magasabbra becsülném, tekintve, hogy a barátnőim 60 százaléka rendelkezik bevallottan, legalább egy vibrátorral. (Hát még amikről nem beszélnek!)

Az internetes boltok nagyon sokat segíthetnek a választásban, ha félénk vagy. (És tényleg diszkrét csomagolásban szállítják házhoz!)

Ám én mégis melegen ajánlom, hogy a pasiddal menjetek el egy szexshopba – ha csak egyszer is –, hogy mindketten megnézegethessétek és megfogdoshassátok a termékeket. Emellett izgató, mocskos élmény lehet, ami jobban tűzbe hoz, mint azt először gondoltad! Ugyan a felfedezés örömét nem akarjuk elvenni tőled, mégis összeállítottunk egy praktikus listát, hogy ha szükséges, dönteni tudj a sok-sok izgalmas játékszer között.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását