2024. április 25. - Márk

JátszANÁL?

Nem minden nő rajong az análozásért, szemben a férfiak nagy többségével. Ahhoz, hogy mindkettőtöknek nagyobb élvezetet okozzon az együttlétnek ez a módja, próbáljátok magatokat az alábbiakhoz tartani!
2008. november 6. csütörtök 14:10 - Hírextra
Análozz csak úgy mellékesen is!

Ha csak magában simogatod a végbélnyílást, az szerényebb élvezet mintha közben oráloznál is. Sokkal nagyobb örömet okozol például, ha behatolás közben izgatod a partnered ánuszát! Tehát kipróbálhatod azt is, hogy miközben a hagyományos módon keféled a barátnődet, a fenekébe dugsz valami hosszú péniszalakú tárgyat. A dupla behatolás élményétől tuti orgazmusa lesz! Ám hogy ne csak neki legyen extra öröme, miközben leszop, dugja az ujját a végbeledbe! Imádni fogod!

Táplálkozz „análpraktikusan”!

Ha nem eszel elég rostot, nyers zöldséget és gyümölcsöt, viszont sok műkaját meg igen, nem lesz túl élvezetes az análozás sem. Az egészséges emésztés kényelmes és önbizalmat ad. A pornófilmek szereplői análozás előtt beöntésekkel védekeznek az esetleges bakik ellen. Tehát biztos, ami biztos, anális szex előtt néhány órával már semmit se egyél, amúgy pedig táplálkozz egészségesen, egyél sok rostosat!

Ügyelj a higiéniára!

A nők nem véletlenül törlik magukat elölről hátrafele. A végbélnyílás környékén mindig lehet olyan szennyeződés, ami a hüvelybe kerülve ott fertőzést okozhat. Ha a farkadat vagy az ujjadat a barátnőd ánuszához dörzsölöd vagy beledugod, utána nem nyúlhatsz a puncijához. Egyszerűen megoldhatod a problémát, ha mindkét nyíláshoz külön gumit húzol. Ami az ujjaidat illeti, sosem árt, ha van kéznél nedves törlőkendő.

Védekezzetek!

Már láthatod, hogy az análszex csupa móka és kacagás, ha mindkettőtöknek kellemes. Ám nem árt tisztában lenni a veszélyeivel sem! A szexuális úton terjedő betegségek, még ha monogám kapcsolatban is élsz, sokkal nagyobb eséllyel fertőznek análisan. Tehát ne feledjetek a kapcsolat elején mindketten vérvizsgálatot csináltatni és addig is minden alkalommal óvszert húzni!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását