2024. április 28. - Valéria

Jeggyel sem mehetnek a meccsre

Hiába vették meg elővételben a jegyeket a PSV Eindhoven szurkolói az Atlético Madrid elleni idegenbeli labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, mégsem kísérhetik el kedvenceiket a találkozóra.
2008. november 4. kedd 07:31 - Hírextra
Az európai szövetség (UEFA) október 31-én ugyanis korábbi döntését módosítva arra kötelezte a madridiakat, hogy saját pályájukon, de nézők nélkül rendezzék meg a november 26-i hazai BL-mérkőzésüket, melyen Dzsudzsák Balázs csapatát, a PSV Eindhovent fogadják.

A meccsre a holland klub már 500 jegyet eladott. A PSV szurkolói természetesen visszakapják belépőjük árát.

Az UEFA először úgy határozott, hogy az Atléticónak saját pályájától 300 kilométerre kell megrendeznie két hazai meccsét (a Liverpool ellenit már lejátszották a madridiak), ám később ezt módosította, mert túl rövid idő állt a fővárosiak rendelkezésére egy új helyszín felkutatására.

Az UEFA az Olympique Marseille elleni találkozón történt szurkolói rendbontások miatt büntette meg a spanyolokat. Az október elsejei összecsapáson a rendőrség és a biztonsági szolgálat emberei a kezdés előtt összetűzésbe keveredtek a Marseille híveivel, akik számos széket feltéptek és azzal támadták a rendfenntartókat. Emellett a hazai szurkolók egy része rasszista rigmusokat skandált, és színes bőrű újságírókat is atrocitás ért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását