2024. április 29. - Péter

Halottak napja Debrecenben

Nyugalmasan, rendkívüli események nélkül zajlottak a Mindenszentek és halottak napi események a Debreceni Köztemetőben - mondta az MTI érdeklődésére vasárnap Tromka István, a temetőt üzemeltető A.K.S.D. temetésüzemeltetési részlegének a vezetője.
2008. november 2. vasárnap 16:13 - Hírextra
Tájékoztatása szerint november 1-jén valamivel kisebb volt a temető forgalma, mint a korábbi években. Ezen a napon mintegy 50-70 ezer látogató kereste fel a debreceni sírkertet.
Tromka István szerint az idén azért volt kisebb a forgalom, mert a megelőző napokban a jó időben sokkal többen keresték fel elhunyt szeretteiket, mint a korábbi években.

Vasárnap, halottak napján mintegy 50 ezren látogattak a köztemetőbe, ahová ezúttal már gépkocsival is be lehetett hajtani.

A temetőben a hétvégén megerősített rendészeti szolgálat működött, de a rendőrség is sokat segített - tette hozzá Tromka István.

A temetőn kívül egyenruhás rendőrök közreműködtek a megnövekedett forgalom terelésében, míg a temetőkertben civil ruhás rendőrök vigyáztak a rendre, a biztonságra.

Nyugalmasan, szépen telt a hétvége a debreceni köztemetőben - tette hozzá Tromka István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását