2024. április 29. - Péter

Amy Winehouse az életével játszik

A zűrös énekesnő az elmúlt éjszakát kórházban töltötte. Nem először. A Grammy-díjas popsztár, aki többek között drog és alkoholproblémájával vált ismertté, légúti fertőzés gyanújával szállították be egy londoni kórházba.
2008. október 28. kedd 11:02 - Fáska Ágnes

A 25 éves énekesnő nem okul a hibáiból, ugyanis júniusban halálos tüdőtágulatban szenvedett. Most, aki csak ránéz, megrémül: rettentően vékony, a fogai sárgák a temérdek dohányzástól. Az énekesnőn különböző kivizsgálásokat végeztek a hétvége alatt, hogy ellenőrizzék, nem tért-e vissza újra betegsége.

Ebben az évben már egyszer megfordult ezen a klinikán, akkor drogproblémája miatt. Amy szóvivője tagadja a vádakat, miszerint az énekesnő rehabilitációra ment volna vissza. Elmondása szerint: „Amy légúti fertőzés miatt került kórházba. Nem rehabilitációra ment vissza. Nemsokára rendbe jön, és hamarosan hazamehet a kórházból.”


Amy, amióta férje Blake Fielder börtönben volt, démonaival küzd. A taxisofőr édesapja, Mitch aggódik lánya egészsége miatt: „az orvos azt mondta Amynek, ha újra visszaszokik a dohányzásra, meg fog halni.”

Forrás: www.mirror.co.uk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását