2024. április 29. - Péter

Napirend előtt tárgyalnak a gazdasági válságról

A Fidesz, az SZDSZ és az MDF képviselője is a gazdasági válság súlyosságára hívta fel a figyelmet hétfőn napirend előtt a parlamentben.
2008. október 27. hétfő 14:40 - Hírextra
Varga Mihály (Fidesz) arról beszélt, hogy szerencsés lett volna, ha a pénzügyminiszter tájékoztatta volna a parlamentet arról, hogy milyen megállapodást készít elő a kormány a Nemzetközi Valutaalappal, valamint az Európai Unióval.

Fodor Gábor (SZDSZ) arról beszélt, hogy Magyarország rendkívül súlyos helyzetbe került. A válság miatt munkahelyek tízezrei szűnhetnek meg rövid időn belül, a devizahitelesek pedig súlyos törlesztési problémákkal nézhetnek szembe - tette hozzá.

Dávid Ibolya (MDF) felszólalásában kiemelte: a pénzügyi válság erősen legyengült állapotában érte a magyar gazdaságot. Véleménye szerint ideje lenne belátni, hogy az MSZP, a Fidesz és az SZDSZ által megszavazott 100 napos program következményét, a pazarlás árát most kell megfizetnie az országnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását