2024. május 14. - Bonifác

Gyurcsány most sem tájékoztatta az országgyűlést

A Fidesz szerint a kormánynak lehetősége lett volna hétfőn délután az Országgyűlésben tájékoztatást adni a Nemzetközi Valutaalappal kötendő szerződés részleteiről, ám Gyurcsány Ferenc ezt nem tette meg; erről a párt frakcióvezetője beszélt hétfőn sajtótáj
2008. október 27. hétfő 19:36 - Hírextra
Navracsics Tibor közölte: a Fidesz a sajtóból értesült arról, hogy a miniszterelnök a hétfő esti órákban ismerteti a szocialista frakcióval a Nemzetközi Valutaalappal kötendő megállapodás lényegét, feltételeit, illetve ennek következtében a közeljövőben megteendő kormányzati lépéseket.

A frakcióvezető szerint ismét "politikai hazugságot láttunk hétfőn a Parlamentben, ahol Gyurcsány Ferenc nem volt elég bátor, hogy szembenézzen a választópolgárokkal, nem vállalta, hogy az ellenzéki pártokkal megvitassa az ország helyzetét". Navracsics Tibor kérdésre válaszolva azt mondta: rövidesen új, immár a harmadik költségvetési törvénytervezettel kell számolni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását