2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Fidesz: Szánalmas menekülési kísérlet

Szánalmas menekülési kísérletnek nevezte a Fidesz szóvivője mindazt, amit Juhász Ferenc szocialista elnök-helyettes pénteken mondott a közpénzek eltulajdonításáról. Az MSZP-t soha nem látott mértékű belső ellentétek feszítik, egyre többen és egyre hangosa
2007. október 5. péntek 19:16 - Hírextra
A szocialisták ebből keresnek kiutat, de az emberek előtt már rég világossá vált, hogyan működik a kormány - közölte Szijjártó Péter.

Juhász Ferenc szerint mára kiderült, hogy Zuschlag János és társai nem csak a Medgyessy-Gyurcsány, hanem az Orbán-kormány alatt, Deutsch-Für Tamás minisztersége idején is kaptak támogatást, ezért a Fidesznek bocsánatot kell kérnie mindazon kijelentésekért, amelyeket az elmúlt időszakban a szocialistákra zúdítottak.

Szijjártó Péter újságírói kérdésre válaszolva kijelentette: 2002 előtt törvényesen zajlottak a kifizetések, utána viszont az MSZP kasszáját gazdagították a közpénzek. Az elmúlt hónapokban mindenki előtt világossá vált, hogy egy központilag vezérelt rendszerben, maffiamódszerekkel lopják a költségvetési pénzeket, illetve uniós forrásokat - közölte a szóvivő. Szijjártó Péter szerint ebben a helyzetben nem csoda, hogy az MSZP egy szót sem ejt arról, hogy az ifjúsági célra elkülönített források Gyurcsány Ferenc dolgozószobájáig vezetnek, vagy hogy a titkosszolgálatokért felelős miniszter a demkoráciával ellentétes módszerekkel von kérdőre mindenkit.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását