2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ágica a szülőszobán

Ügyesen helytállt, és még a köldökzsinórt is ő maga vágta el.
2008. október 25. szombat 12:42 - Hírextra
Szögeczki Ági egy hete élete legnagyobb élményét élte át. Megszületett ugyanis keresztfia, ő pedig jelen volt a nagy eseménynél.

- Gabi nagyon jó barátnőm, és megkért, hogy menjek be vele a szülőszobára. Én nem bírom a vért, a tűt, nehezen viselem a kórházi légkört, ezért megkérdeztem, hogy komolyan gondolja-e? A válasz igen volt, és tudtam, hogy Gabinak szüksége van rám, így bementem vele. Nagyon erősnek kellett lennem, és azt hiszem, jobban izgultam, mint ő maga, még sírógörcsöt is kaptam. De mivel éreztem, hogy fontos a jelenlétem, erőt vettem magamon. Nagyon ügyesen „szültünk”, gyorsan ment, és amikor megszületett Attila, nagyon meghatódtam – mesélte Ágica az RTL Bulvárnak.

Az egykori valóságshow szereplő azonban még egy komoly feladatot kapott.

- A kezembe adtak egy ollót, hogy vágjam el a köldökzsinórt! Pont én, aki tényleg minden ilyesmitől írtózom! Végül nagy nehezn sikerült a művelet. Na, akkor éreztem, hogy baj lesz, kiment az erő a lábamból, és elájultam. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a szülés a világ legcsodálatosabb dolga, ha lehet, még jobban kedvet kaptam hozzá!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását