2024. április 25. - Márk

Szoptatós fotók Angelináról

Maga Brad Pitt készítette asszonyáról a pikáns, de ízléses fotókat egy újság számára.
2008. október 11. szombat 19:00 - Hírextra
Nem mindennapi fotósorozat jelenik meg néhány héten belül az egyik magazinban. A fényképek több okból is exkluzívak: egyrészt, mert a világ leggyönyörűbb nője fedetlen keblekkel, de anyaként pózol rajta, másrészt, mert Brad Pitt állt a kamera túlsó oldalán.

Angelina Jolie azonnal igent mondott az újság felkérésére, és Bradnek sem kellett sokat könyörögni azért, hogy lencsevégre kapja szívszerelmét. – Angelina szoptat a képeken. Csodaszépen és ízlésesen oldották meg Braddel a beállításokat. Gyönyörű fotók születtek – áradozott a magazin egyik szerkesztője.

A sztárcsalád élete azonban nem csak pózolgatásból áll. A hat gyermekes anyuka már most premierről premierre jár, hogy legújabb filmjét, az Elcserélt életeket reklámozza. Ennek New York-i bemutatóján bejelentette, hogy tovább nő amúgy is népes családja. – Jelenleg hat gyerekünk van – mondta a színésznő. – Hatalmas a káosz nálunk, elviselhetetlen a hangzavar, de nem állunk meg ennyinél. Így vagy úgy, de Braddel vállalunk még gyereket.

Utóbbi megjegyzésével Angie arra utalhatott, hogy ha természetes úton nem jön össze a baba, akkor lombikprogrammal próbálkoznak, ha pedig az sem sikerül, megint örökbe fogadnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt szivárványcsaládot hozott össze, azaz három gyereket örökbe fogadtak a világ legszegényebb régióiból, és összehoztak három saját bébit is. Egy kis népszámlálás. A hétéves Maddox kambodzsai származású, a négyéves Zahara etióp, a kétéves Shiloh saját termés, az ötéves Pax vietnami, s végül a nemrég született ikrek, Vivienne és Knox Leon szintén vér szerinti gyermekeik.

Angelina Jolie legközelebb az Elcserélt életek című filmben lesz látható. Egy anyát alakít, akinek eltűnik a kisfia. A rendőrség fenyegetéssel ráveszi, hogy sajátjaként befogadjon egy idegen kisfiút, de ő nem adja fel, és harcol igazáért. A film Magyarországon 2009 februárjában kerül a mozikba.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását