2024. április 26. - Ervin

Botrányosan viselkedő tanulók tömeges felfüggesztése

Egy egész végzős osztályt felfüggesztettek egy ausztrál elit fiúgimnáziumban túlságosan fesztelenre sikeredett tanév végi bohóckodásuk miatt.
2008. október 22. szerda 07:35 - Hírextra
A melbourne-i Xavier College 250 végzős diákjából száz vett részt a tréfálkozásban. Végigrohantak az iskolán, miközben nem volt rajtuk más, csak az iskola nyakkendője, majd tüzet gyújtottak egy közeli vasútállomáson - adta hírül a helyi sajtó.

Az órákat is felfüggesztették a hét közepén záródó tanév végéig. Ausztráliában most lesz vége a szorgalmi időszaknak, s az iskolákban nem-hivatalos hagyománya van a végzősök tanév végi bolondozásának.

A rendőrséghez számtalan bejelentés érkezett a környéken lakóktól a száz diák randalírozásáról, amely annyira elfajult, hogy egy diáknak több helyen eltört a lába, őt a jelentések szerint kórházba szállították.

Az iskola közleménye szerint a tanulók "játék közben, tapintatlan viselkedésükkel átlépték a józanság határait", és elfogadhatatlan magatartásuk vezetett oda, hogy a hátralévő tanítási órákat felfüggesztették.

Az iskola nem tesz említést az iskolán kívül történtekről, de a rendőrség pénzbírságot helyezett kilátásba a botrányos viselkedésű fiatalok számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását