2024. április 29. - Péter

Sorozatbetörőket fogtak

Előzetes letartóztatásba helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság kedden azt a 37 éves férfit, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy budai kerületekben a közelmúltban több lakásba is betört különböző társakkal és módszerekkel - közölte a Budapesti Rendő
2008. október 21. kedd 13:23 - Hírextra
A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint a férfit és egyik társát múlt pénteken fogták el, azt követően, hogy a XII. kerületben betörtek egy Németvölgyi úti társasházba és egy Mártonhegyi úti lakásba.

A nyomozók szerint szeptemberben és októberben a gyanúsítottak törtek be több XII. kerületi lakásba, és ők követtek el egy II. kerületi betörést is. Volt, ahonnan hárommillió forint értékben loptak el festményeket, órákat, ékszereket, más esetben megzavarták őket és mindössze egy 1846-ból származó ezüst gyertyatartót tudtak magukkal vinni.

A kerületi rendőrkapitányság a 37 éves férfit és két társát jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását