2024. április 20. - Tivadar

Szemérem elleni erőszak a vád

Szemérem elleni erőszak bűntette miatt kezdődik tárgyalás a Szarvasi Városi Bíróságon szeptember 9-én - közölte az MTI-vel csütörtökön a Békés Megyei Bíróság sajtószóvivője, akit a Békés Megyei Hírlap információja alapján keresett meg a távirati iroda.
2008. augusztus 28. csütörtök 16:09 - Hírextra
A pedagógus az elmúlt esztendő júniusában egy szlovákiai táborozáson vett részt tanítványaival, ahol a reggeli ébresztők előtt, legkevesebb három alkalommal, fajtalankodott 10 éves fiú tanítványával - olvasható a Kukla Angelika sajtószóvivő által jegyzett elektronikus levélben.

A vádlott szintén a szlovákiai táborban beszélte meg egy másik, akkor 14 éves fiúval, hogy megmutatja neki méhésztelepét. A táborból való hazaérkezésüket követően, a későbbi sértett felhívta a tanárát, és megbeszélték, hogy egy júliusi napon közösen mennek a méhésztelepre.

A méhésztelepen a pedagógus valóban mesélt a méhek életéről, majd fajtalankodásra vette rá a gyereket.Ezt követően a vádlott a nála lévő fényképezőgéppel felvételt is készített arról, amikor fajtalankodott a sértettel. Kisvártatva a vádlott közölte, "most én jövök" és a fiú előtt önkielégítést végzett, amit a sértett, a vádlott felhívására lefényképezett.

A pedagógus, mielőtt haza indultak megígértette a gyermekkel, hogy mindez az ő titkuk marad, ám a fiú otthon elmesélte édesanyjának, aki értesítette az iskolát.Az MTI úgy tudja, hogy a két gyermek a helyi szlovák általános iskolában tanul, illetve tanult; az iskola az országos kisebbségi szervezet fenntartásában működik

A távirati iroda értesülése szerint az eset tavaly nagy vihart kavart a szülők körében már csak azért is, mert a technika-, tánc- és drámaoktatást végző, valamint kerámia és furulya szakkört vezető, és 2001 augusztusa óta az intézményben dolgozó pedagógus mind a gyermekek, mind a szülők körében népszerűségnek örvendett.

Miután azonban az eset kiderült, 2007. július 18-án felfüggesztették állásából a férfit és várják, hogy a bíróság döntsön arról, elkövette-e a pedagógus a vádiratban terhére írt cselekményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását