2024. május 19. - Ivó, Milán

"Jó szándékból" kifosztotta az idős asszonyt

Előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Városi Bíróság azt a negyvenkilenc éves szegedi nőt, aki a gyanú szerint egy idős asszony zavart állapotát kihasználva rendszeresen elvette tőle a nyugdíját és a lakásából is szinte minden értéket elvitt - közölte a rendőrség.
2009. november 13. péntek 11:14 - HírExtra
A gyanúsított számos alkalommal elkísérte a hetvenhét éves asszonyt a helyi bankfiókba, hogy felvegye a nyugdíját. Miután a pénzt megkapta, elvette azt tőle azzal, hogy kifizeti a közüzemi számlákat belőle - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ez persze nem volt igaz, hiszen mostanra több százezer forintos tartozás halmozódott fel a szolgáltatóknál. A gyanúsított kihallgatása során azt állította, hogy ő csak jó szándékból segített és nem követett el bűncselekményt.

A gyanúsítottat egyébként kórházba kellett szállítani, mert amikor megtudta, hogy a rendőrség őrizetbe veszi, hirtelen rosszul lett. Ellene a szegedi rendőrkapitányság kifosztás bűntette miatt indított eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását