2024. május 19. - Ivó, Milán

A felébe kerül a cégeknek az év végi ajándék, ha utalványban adja

Az utolsó negyedévben már mindenki az év végi tervek teljesítésével, jutalmazással és karácsonyi ajándékozással van elfoglalva. A bőség zavarában sokszor nehéz megtalálni a vállalat arculatához illő ajándékot, amely minden alkalmazott igényével találkozik
2008. október 20. hétfő 16:24 - Hírextra
Erre kínál jó megoldást a Top Premium ajándékutalvánnyal az Accor Services Kft. Az évente 3 alkalommal 6.900 Ft értékben adómentesen adható utalványok a munkaadó és a munkavállaló számára is adómegtakarítást jelentenek. Egyre több dolgozó számára válik természetessé, hogy a fizetésének részét képezik az étkezési vagy melegétel utalványok, sőt az év végi céges ajándékát is utalványban kapja. A megoldás kézenfekvő: utalványt ajándékozva akár 60 %-os adó megtakarítást érhetünk el a bérben történő kifizetéshez képest. Az ajándékutalványt több mint 20.000 üzletben lehet elkölteni, épp oly könnyedén, mintha készpénz volna, sőt több száz akciós üzletben 5-30%-kal többet érnek az utalványok. Melyik cég ne azonosulna ezzel a szabad felhasználhatóságot biztosító utalvánnyal, ami még kevesebbe is kerül, mintha mindezt bérként osztaná szét a dolgozóknak.
Forrás: Gáti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását