2024. május 12. - Pongrác

Olaszországban folytatja a BVSC

Vasárnap 19 órától Castel Goffredóban, az olasz Sterilgarda TT ellen vívja második csoportmérkőzését a Bajnokok Ligájában a Lombard BVSC férfi asztalitenisz-csapata.
2008. október 17. péntek 13:48 - Hírextra
Az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok - a pekingi olimpián legjobb "nem kínaiként" negyedik - Jörgen Persson vezette zuglóiak az első találkozón 3-2-re kikaptak a címvédő, osztrák SVS Niederöstererreich otthonában - a svéd sztár mindkét meccsét megnyerte.

A magyar bajnok ezúttal a szezon előtt szerződtetett, norvég színekben versenyző Wang Jianfeng nélkül, a Persson, Zwickl Dániel, Nagy Krisztián hármassal veszi fel a küzdelmet. Az olaszoknál a szentpétervári Eb-n negyeddöntős portugál Joao Monteiro, a tavaszi olimpiai selejtezőben éppen Zwicklt búcsúztató olasz Mihai Bobocica, valamint a kínai Kuo Csien-hao (Guo Jianhao) szerepel.

A továbbjutás szempontjából fontos találkozót követően három hazai összecsapás vár a vasutasokra: november 7-én a német Frickenhausen, majd 14-én a Niederösterreich jön a Körcsarnokba, december 19-én pedig Pápán rendezik a Sterilgarda elleni visszavágót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását