2024. április 25. - Márk

Egyéves eltiltás

Egyéves eltiltás vár Ivan Uhov orosz magasugróra, aki részegen versenyzett egy hete a lausanne-i Szuper Grand Prix-viadalon.
2008. szeptember 9. kedd 16:20 - Hírextra
A dülöngélő atléta egyetlen sikeres kísérletet sem tudott bemutatni, mígnem a rendezők megkérték, hogy fejezze be a reménytelen küzdelmet. Riválisai később közölték, hogy látták, amint a nadrágja levételével is nehezen boldoguló Uhov vodkát fogyasztott a GP alatt.

"Ivan megszégyenítette az orosz atlétikát, ezért egyéves felfüggesztést kérek a szövetségtől" - jelentette ki Valentyin Maszlakov szövetségi kapitány.A 22 éves junior Európa-bajnok menedzsere, Pavel Voronkov személyes okokkal magyarázta védence (szó szerinti) kilengését:

"Tagadhatatlanul részegen versenyzett, de előtte összeveszett a barátnőjével, ráadásul csalódott is volt, mert a nyáron nem kvalifikálta magát a pekingi olimpiára. Tanulni fog ebből a leckéből, de egy ilyen súlyos büntetés csak kettétörné a pályafutását."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását