2024. május 6. - Ivett, Frida

Minden magyar döntős

Kiválóan szerepeltek a magyar tornászok a glasgow-i Világkupa selejtezőjében: Böczögő Dorina három, Gombás Laura két szeren, míg Berki Krisztián és Hídvégi Vid lólengésben jutott be a fináléba.
2008. október 17. péntek 19:20 - Hírextra
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a háromszoros Európa-bajnok Berki 14.850 ponttal a harmadik helyen került döntőbe. Hídvéginek volt egy kisebb rontása, 14.775-tel az ötödik helyen lett finalista.

Böczögő ahol elindult, ott döntőbe került, ráadásul talajon 13.750 ponttal a második helyen. A szombathelyi Vk-viadal ugrás-bronzérmese most is a harmadik helyen lett finalista 13.800 ponttal ezen a szeren, gerendagyakorlatára 13.450 pontot kapott, itt a 6. lett a selejtezőben. Gombásnak felemáskorláton 12.050 pontja a 7. helyet hozta a kvalifikációban, míg ugrásban 13.350 ponttal nyolcadikként lett döntős. Gerendán nem jutott a legjobbak közé, miután 13.150 ponttal a 9. pozícióban zárt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását