2024. május 7. - Gizella

Csernoviczki bronzérmes

A 48 kg-os Csernoviczki Éva bronzérmet nyert, míg Ungvári Miklós (66) döntőbe jutott a lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.
2008. április 11. péntek 20:00 - Hírextra
A tatabányai Csernoviczki - aki már a Világkupa-sorozatban szerzett pontjaival kvalifikálta magát a pekingi játékokra - az elődöntőben a mérkőzés felénél karfeszítéssel kikapott a világklasszis francia Frederique Jossinet-től, majd a nem sokkal utána következő bronzcsatában a fehérorosz Volha Lescsankával került szembe. A magyar versenyző előbb egy kis belső horogra kokát kapott, majd a találkozó felénél nagy ívű csípődobást hajtott végre ellenfelén, s ezzel véget vetett a küzdelemnek.

A 66 kg-os Ungvári a francia Sebastien Berthelot-val találkozott a négy között, és küzdelmes meccsen nyert. A rivális nem találta a fogást az ugyancsak ötkarikás kvótával rendelkező kecskeméti klasszison, aki két kisebb akcióra két kokát kapott, s ez végül elégnek bizonyult a sikerhez. Ungvárira a fináléban a grúz Zaza Kedelasvili vár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását