2024. május 8. - Mihály

A szegénység világnapja alkalmából krumplit osztottak

Nyolcszáz kiló krumplit osztott szét a XVII. kerületi Fidesz pénteken a szegénység világnapja alkalmából; az akcióról Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP frakciószövetség népjóléti kabinetvezetője és Riz Levente, a Rákosmenti Fidesz választókerületi elnöke besz
2008. október 17. péntek 14:58 - Hírextra
Riz Levente kerületi polgármester tájékoztatása szerint az Újlak utcai lakótelep legszegényebbnek tartott részén osztották ki az öt kilogrammos krumplicsomagokat, amelyekért sokan álltak sorba.

Az akciót a helyi Fidesz szervezte, ők vették meg a burgonyát is. A polgármester azt mondta, a fideszes vezetésű önkormányzat is próbál segíteni a szegényeken, idén 500 millió forintot fordítanak segélyezésre.

Soltész Miklós az MTI-nek arról beszélt, hogy Magyarországon 2006-tól romlik a családok helyzete, egyre mélyül a szegénység, a középosztálybeliek is lecsúsznak. Szerinte a mostani pénzügyi válsághelyzetben a kormány egy helyben topog, nem tesz határozott lépéseket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását