2024. május 6. - Ivett, Frida

Magyarországon is megalakul az Interaktív Hirdetési Iroda

Még az idén megalakul Magyarországon is az online hirdetési szakmában érdekelteket tömörítő Interaktív Hirdetési Iroda (IAB) helyi szervezete - hangzott el az Internet Hungary egyik szerdai kerekasztal-beszélgetésén Tihanyban.
2008. október 15. szerda 13:59 - Hírextra
Az először 1996-ban, az Egyesült Államokban létrejött IAB ma már több mint három tucat országban, köztük - öt idei alapítás után - 18 európai államban van jelen, és ötezer vállalat a tagja - mondta Alain Heureux európai elnök, aki azt hangoztatta: a tagdíjként befizetett pénzek egészét a piac fejlesztésére fordítják majd.

Mint mondta, a szervezet nemzetközi hálózata segíthet a külföldi tapasztalatok és oktatási anyagok átvételében éppúgy, mint például a közönségmérés területén szerzett tapasztalatok átadásával abban, hogy emeljék az online hirdetések ma nyolc százalékos arányát.

Kiemelte: ma a világon másfél milliárd ember internetezik rendszeresen, e csoport tagjai a többieknél sokkal szkeptikusabbnak, kritikusabbnak és kevésbé naivaknak számítanak, mint a többi felhasználó.

Ugyanakkor, tette hozzá, a világháló felhasználó-vezérelt eszköz, amelyen már megvannak a személyre szabhatóság eszközei.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását