2024. február 22. - Gerzson

A bangkoki hangyászok idegenkednek a politikai viharoktól

Három hónapra szabadságoltak két hangyászsünt a bangkoki állatkertből, mert még nem szokták meg a belpolitikai viharokat.A hangyászok igen jó hallásúak és nem élvezik a könnygázgránátok durranásait, a tüntető tömeg üvöltözését, a rendőrségi szirénázást.
2008. október 13. hétfő 12:58 - Hírextra
Mindez elég közel zajlik lakhelyükhöz, mivel az állatkert a thai parlament épületének szomszédja. A többi állat ugyanakkor már régebb óta lakik az állatkertben és eléggé hozzászokott a thaföldi belpolitikai viharokhoz.

A hangyászpárt - amelynek mindkét tagja 4 éves - most egy vidéki állatkertbe költöztetik, hogy kipihenhessék az "embereket".

Amúgy az állatkertben az elefántok és a kenguruk, továbbá egy őz és több madár lakik a legközelebb a Parlamenthez. Előbbiek nyugtalanok is a tüntetésekkor, ám sikerül őket a személyzetnek lehiggasztani. Az őz és a madarak vállrándítva veszik tudomásul, hogy az emberek már megint "nem bírnak magukkal" - meg egymással.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását