2023. május 28. - Emil, Csanád

Saját rajongóját verte!

Amy Winehouse hatalmas sikert aratott a Glastonbury fesztiválon tartott szombati koncertjén, fellépése végét azonban egy incidens zavarta meg: amikor a színpadról leugorva, a biztonsági korlátok mellett énekelt, egy rajongója meghúzta a haját, mire ő bepa
2008. június 30. hétfő 13:00 - Hírextra
Az énekesnő menedzsmentje a váratlan kirohanás ellenére sikerként könyveli el a szombati koncertet. Nem is lehet ezen csodálkozni, hisz a hírek szerint a Glastonbury fesztivál szombati napján Amy Winehouse fellépésére voltak a legtöbben kíváncsiak: a rendezvény minden eddigi rekordját megdöntve, körülbelül 75 ezren tomboltak a koncertnek helyszínt adó Pyramid színpad előtt.


A nagyításhoz kattintson a képre
A Grammy-díjas előadó egyórás műsort adott, a jelenlevők legnagyobb megelégedésére, utolsó két számát pedig a színpadról lejőve, rajongói közvetlen közelében énekelte el, majd megköszönte nekik az utóbbi időben tanúsított támogatásukat.

Amy Winehouse fellépése után rögtön visszament a londoni magánklinikára, ahol két héttel ezelőtti rejtélyes ájulása óta kezelik.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását