2024. május 19. - Ivó, Milán

Tör előre az MSZDP

Újabb szocialisták léptek át a Magyarországi Szociáldemokrata Pártba (MSZDP), ezúttal Ferencvárosban - írta szombaton a Népszava.
2008. október 11. szombat 07:05 - Hírextra
A lap értesülése szerint nyolc helyi MSZP-s döntött úgy, hogy a jövőben a Kapolyi László fémjelezte pártban szolgálja a baloldalt.A kerületben összesen 27-en igazoltak már át az MSZDP-hez, azt pedig rövidesen eldöntik, indítanak-e önálló jelöltet az SZDSZ-ből kilépett Gegesy Ferenc országgyűlési képviselő helyére, január 11-ére kiírt időközi választásra.

Kapolyi László azt közölte, nem gondolja, hogy az MSZP-ben ellenségesen tekintenének a szociáldemokratákra. Ezzel összefüggésben utalt arra, hogy a két baloldali párt még decemberben együttműködési megállapodást kötött azzal a céllal, hogy minél több szavazót elérjenek.
Korábban Óbudán és Zuglóban igazoltak át szocialista önkormányzati képviselők "Kapolyi csapatába", a szociáldemokratákhoz - emlékeztet a Népszava.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását