2024. május 16. - Mózes, Botond

Tiltakozó nagygyűlést tartott a Munkáspárt

A kormány által folytatott politika ellen tiltakozott több mint száz ember a Magyar Kommunista Munkáspárt nagygyűlésén szombaton Budapesten.
2008. október 11. szombat 18:40 - Hírextra
Az "Elég Volt!" jelszóval meghirdetett tiltakozó gyűlésen Thürmer Gyula pártelnök egyebek mellett azt hangoztatta: "Elegük van az embereknek mindenből!"; "Elég volt maffiaországból!".

Azt mondta, a Munkáspárt változást, rendet akar: "vaskéz és szilárd törvények kellenek", felül kell vizsgálni a privatizációs szerződéseket, valamint "a tolvajokat, a rablókat, a maffiózókat egyszer és mindenkorra száműzzék a politikából".

A parlament melletti József Attila szobornál megtartott rendezvényen többen nemzeti és vörös színű zászló tartottak kezükben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kohn Roth Béla Manó
2008. október 12. 18:44
"És a nép uszitása is büncselekmény!" - szólt a bagoly elvtárs a verebének...? :) (Még jó, hogy nem a vérebének! Mert nálad az ékezetek ugye...) ;)
aser
2008. október 12. 18:12
", felül kell vizsgálni a privatizációs szerződéseket, valamint "a tolvajokat, a rablókat, a maffiózókat egyszer és mindenkorra száműzzék a politikából".

Mivel ők hozták meg a privatizációs szerződéseket lehetővé tevő törvényt,először őket kell felelősségre vonni!Másrészt ha kimondja,konkrétan,kire gondol,névszerint,akkor rágalmazás miatt Biróságon fog felelni.És a nép uszitása is büncselekmény!
...
2008. október 11. 19:41
;)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását