2024. május 3. - Tímea, Irma

Gyurcsány nem szégyenli magát

Gyurcsány Ferenc szerint, ha hatalmába kerít valakit a megrendülés, akkor senkinek nincs oka ezt szégyellni, ezért ő sem teszi. A miniszterelnök keddi blogbejegyzésében arról is írt, hogy Tukacs István szocialista képviselő is a Monorierdőnél szerencsétle
2008. október 7. kedd 16:13 - Hírextra
"Megrendített a tegnapi vonatszerencsétlenség. Nem tudok, és nem is akarok ebben az ügyben pusztán közhivatalt ellátó, lelketlen egyénként viselkedni" - fogalmazott a kormányfő. Hozzátette: miután tájékoztatást kapott a történtekről, ha akarta volna, sem tudta volna kivonni magát az elmondott, leírt képek hatása alól.

"Nem tudtam, és nem is akartam sem a döbbenetemet, sem a sérülések és halálesetek miatti fájdalmamat titkolni. (...) Együtt érezni, megrendülni akarni nem lehet és nem is szabad. De ha hatalmába kerít a megrendülés, akkor senkinek nincs oka - így nekem sem - szégyellni ezt. Nem is szégyellem" - írta.

Gyurcsány Ferenc a blogjában beszámolt arról is: egy szocialista képviselő, Tukacs István is a vonaton ült, éppen abban a vagonban, amelyet a szerencsétlenség leginkább pusztított.

"Újjászületett tegnap, hallottam a beszámolóját. Így aztán nagyon közeli a személyes érintettség is. Tukacs István szinte sérülés nélkül megúszta a balesetet. Mellette emberek sérültek meg súlyosan és haltak meg, ő pedig a saját lábán lejött a vonatról és segített menteni. Az ő sorsa fölötti aggodalom és megmenekülésének öröme is benne volt a tegnapi napban" - fogalmazott a miniszterelnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2008. október 8. 18:02
;)
Má a zsindex is megtagadta a fiát? Hihi...
saxo
2008. október 8. 11:55
http://index.hu/velemeny/jegyzet/bruhuhu/
olvass
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását