2024. április 23. - Béla

Jön a Depeche Mode

Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban mutatja be új lemezét 2009. június 23-án a Depeche Mode együttes - tájékoztatta a koncert szervezője, a Live Nation Hungary az MTI-t hétfőn.
2008. október 6. hétfő 15:20 - Hírextra
A brit kultegyüttes tagjai - Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher - hétfőn Berlinben jelentették be, hogy jövő tavasszal, új albumuk megjelenése után indulnak turnéra. A koncertszervező közlése szerint a budapesti fellépésre a jegyeket október 28-tól kezdik árusítani.

A Tour of Universe 2009 címet viselő turné május 10-én Izraelből indul. A Depeche Mode a július 11-ig tartó körutazás alkalmával 22 ország 28 városában mutatja be új lemezének anyagát; a korong a tervek szerint áprilisban jelenik meg.

A Live Nation Hungary tájékoztatása szerint ez lesz a brit együttes történetében az első olyan stadionturné, amelyre gigantikus méretű színpaddal, óriási látvánnyal készülnek. Európában várhatóan 1,3 millió ember előtt fognak fellépni.

Az együttes legutóbb 2006. június 12-én koncertezett Budapesten, a zenészek akkor a Puskás Ferenc Stadionban a Playing The Angel turné keretében léptek fel. Három évvel korábban Dave Gahan a Budapest Sportarénában mutatta be szólólemezének anyagát. Az 1980-ban eredetileg négy taggal alakult együttes több mint 75 millió eladott lemezzel büszkélkedhet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását