2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Buzik nélküli város

A kelet-ukrajnai Krasznoarmijszk polgármestere hivatalos nyilatkozatot adott ki arról, hogy az általa irányított városban nem élnek homoszexuális férfiak.
2008. október 6. hétfő 17:55 - Hírextra
A Donyeck megyei iparváros első emberét, Andrij Ljasenkót a Donbasz-Szocprojekt nevű társadalmi szervezet kereste meg azzal a kéréssel, hogy ismertesse, milyen felvilágosító tevékenységet folytat a polgármesteri hivatal a homoszexuálisok körében az AIDS terjedésének megelőzése végett.

 Válaszul a polgármester hivatalos nyilatkozatot tett közzé, amelyben leszögezte, hogy Krasznoarmijszkban "hivatalosan nem mutatták ki a férfiak olyan szociális csoportját, amelynek tagja férfiakkal tartanak fenn szexuális viszonyt" - írta hétfőn online kiadásában a Komszomolszkaja Pravda című napilap ukrajnai változata.

Az újság szerint a mintegy nyolcvanezer lakosú Krasznoarmijszk az első ukrán város, amely hivatalosan deklarálta, hogy a területén nem élnek meleg férfiak. Ljasenko polgármester nyilatkozatának a fénymásolatát a Donbasz-Szocprojekt az internetes honlapjára is felrakta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását