2024. május 6. - Ivett, Frida

Hajnal estéje lehetett volna

Hajnal Tamás mennybe mehetett volna az Udinese elleni labdarúgó UEFA Kupa-találkozón, de így is csapata, a Borussia Dortmund egyik legjobbja volt.
2008. október 3. péntek 13:36 - Hírextra
A németek 2-0-ra elvesztették az első mérkőzést, a visszavágón viszont ugyanilyen arányban nyertek a magyar válogatott két találatának köszönhetően. Hajnal előbb a 45., majd a 92. percben talált be, így jöhetett a hosszabbítás, amely nem hozott gólt.

A tizenegyespárbajban Hajnal elhibázta büntetőjét, akárcsak Jakub Blaszczykowski, így az olasz együttes 4-3-ra jobbnak bizonyult, s bejutott a csoportkörbe.

"Ilyen kevéssel a cél előtt megtorpanni, s aztán kiesni, ez nagyon fájdalmas" - nyilatkozta Hajnal, aki a legutóbbi bajnokin, a Stuttgart ellen is eredményes volt.

Jürgen Klopp, a BVB edzője szerint a továbbjutás az első mérkőzésen dőlt el, amikor a Dortmund számos helyzetet kihagyott. Hozzátette: a csapat jó úton jár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását