2024. május 6. - Ivett, Frida

Gyurcsány, az új Széchenyi?!

Magyarországon ma fantasztikus építkezések zajlanak, és az ország jelenleg olyan úton halad, amelyről azt fogják majd mondani unokáink, dédunokáink, hogy akkor mertek építkezni és volt hozzá képességük - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken Jás
2008. október 3. péntek 16:26 - Hírextra
A kormányfő rövid beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik az országban az építkezés útját választották, mert - mint mondta - építkezni mindig fáradságosabb, mint panaszkodni.
A kormányfő a Jászapátin megvalósult fejlesztésekről azt mondta, hogy ezek a város történetében példa nélküliek, és ismét bizonyítják a jászok közismert tenni akarását.

A Nemzeti Fejlesztési Terv támogatásával több mint 430 millió forintból újult meg Jászapáti déli városrésze. A projekt keretében négy leromlott állapotú, kihasználatlan, önkormányzati tulajdonú épületet rekonstruáltak, és ezek mindegyike új közösségi funkciót kapott. Ezenfelül kerékpárút, gyalogos járda épült, bővítették a közvilágítást és kamerás térfigyelő rendszert alakítottak ki a városrészben.

A Gyurcsány Ferenc által átadott népművészeti alkotóház a hajdani moziban kapott helyet, amely a jászsági kisvárosban tevékenykedő népművészeti csoportok otthona lesz a jövőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását