2024. május 5. - Györgyi

Lelőtt egy asszonyt, majd saját magát

Megölt egy asszonyt és magával is végzett egy tápiószentmártoni férfi, holttestüket egy erdőszéli furgonban találták meg - mondta Bényi Mónika, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerdán.
2008. október 2. csütörtök 06:10 - Hírextra
A rendőrséghez szerda reggel érkezett a bejelentés, hogy egy Tápióbicske melletti erdő szélén egy furgonban két holttestet találtak. A nyomozás kiderítette, hogy egy 46 éves tápiószecsői asszony és egy 51 éves tápiószentmártoni férfi holttestét találták meg - mondta Bényi Mónika.

Az elsődleges szakértői vélemények szerint a férfi egy flóbert pisztollyal először megölte a nőt, majd magával is végzett. Egyelőre nem tudni, hogy miért gyilkolta meg a családos férfi a szintén házas nőt. Azt sem lehet tudni, hogy milyen kapcsolat volt kettejük között, ismerték-e egyáltalán egymást. Az biztos, hogy nem voltak rokonok - tette hozzá.

A nő férje előző nap már bejelentette a rendőrségen felesége eltűnését. Elmondta, az asszony barátnőjéhez indult, oda azonban nem érkezett meg - mutatott rá a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását