2024. április 29. - Péter

Állatok Világnapja a állatkertben

Az idén 25 éves Miskolci Állatkert és Kultúrpark nemcsak születésnapját ünnepli ebben az évben, hanem az Állatok Világnapja alkalmából rendezett városi ünnepségnek is 15. alkalommal ad helyet.
2008. október 1. szerda 19:25 - Hírextra
Ez alkalomból október 3-án, pénteken, és október 4-én, szombaton is érdekes és tartalmas programot kínálnak a látogatóknak - tájékoztatta az MTI-t Gaál Ferenc, a kultúrpark megbízott vezetője.
Arról is beszámolt, hogy a 18 éven aluli vendégek mindkét napon mindösszesen egy 20 forintos regisztrációs díj fejében látogathatják az állatkertet. Természetesen újdonságokkal is készülnek ez alkalomból: a tarajos sülök például ekkor vehetik birtokba új kifutójukat, a Tanyaház legújabb lakója pedig egy póni, várhatóan a gyerekek jövőre már lovagolhatnak is rajta. A szomszédságában szintén új jövevénnyel, egy bivalyborjúval találkozhatnak az érdeklődők.

A kétnapos program részleteiről azt mondta: pénteken reggel 9 órától várják az állatbarátokat, a kicsiket és nagyokat egyaránt. A számos érdekes esemény között versennyel, és gyerekműsorokkal kedvesednek a résztvevőknek, emellett az állatkert területén arcfestővel, kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárral, látványetetésekkel és állatbemutatóval is szórakoztatják a látogatókat. Szombaton délelőtt pedig Miskolc egyik bevásárlóközpontjában is találkozhatnak az állatkert egyes lakóival az arra járók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását