2023. december 10. - Judit

Aláírták a vízummentességi okmányokat

Magyarország és az Egyesült Államok megkötötte az amerikai vízummenteséghez szükséges utolsó megállapodást. A bűnügyi adatok cseréjéről szóló egyezményt April H. Foley nagykövet és Draskovics Tibor igazságügyi miniszter írta alá szerdán Budapesten.
2008. október 1. szerda 14:30 - Hírextra
Az egyezmény aláírása egy újabb mérföldkő a vízummentességhez vezető úton. Magyarország még a Bush-adminisztráció idején beléphet a vízummentességi programba - mondta April H. Foley, az Egyesült Államok budapesti nagykövete az aláírás után.

Draskovics Tibor kiemelte: az egyezmény aláírása azért is nagy lépés, mert a magyarok egy biztonságosabb világban élhetnek ezután.

A megállapodás olyan adatok cseréjéről szól, amelyek a magyar és az amerikai bűnügyi nyilvántartásban szerepelnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. október 1. 15:35
Teljesen kiszolgáltatnak minket az USÁnak!Ők is átadják az ide érkező USA polgárok adatait?Ők is fizetnek regisztrációs dijat?Ők is sorbaállnak a Magyar Nagykövetség előtt?Őket is visszaküldik,ha nem tettszik a képük a Magyar Határőröknek? Mi is csinállunk nyilvántartást a 3 hónapon tul itt maradókról?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását